GearHack

: :

Add Comment | Related Links | TrackBack
Related Content

Dawn of War - Dark Crusade: Error Loading Module

I have just installed Dawn of War, Winter Assault, and Dark Crusade. I've picked up this Platinum Edition a week ago at the local Target for a good price. Have been a Warhammer 40K fan for a long time, I'd love to be able to command Imperial Guards, Tau, and Necrons in an epic battle. But as soon as I tried to run Dark Crusade on my computer I got the following error message! What kind of amateur game is this!?

Error loading C:\DOCUM~1\Medusa\dlltie.dll

The specified module could not be found.

Attached Image:

RUNDLL.png

Chieh Cheng
Sat, 19 Apr 2008 21:54:55 +0000

Ok, the only way to get Dark Crusade to work is to launch it from the DVD-ROM autorun. You have to click on the "Play Dark Crusade" button (see screen shot of the launcher below).

Attached Image:

Launcher Screen.png

Chieh Cheng
Sun, 20 Apr 2008 05:34:14 +0000

Ok, I figured it out. DllTie.dll is located in the same directory that Dark Crusade is installed in ("C:\Program Files\THQ\DarkCrusade"). But the Dark Crusade shortcut that the installation program created in the start menu is missing the "Start in:" directory. Just add the directory to the shortcut and everything will work.

Chieh Cheng
Mon, 21 Apr 2008 08:12:00 +0000

YOU SAID: But the Dark Crusade shortcut that the installation program created in the start menu is missing the "Start in:" directory. Just add the directory to the shortcut and everything will work.

Yeah, but how do you add the directory?

Aleksander Nowotnik
Mon, 05 May 2008 20:49:27 +0000

Right click on the short-cut in the Start menu. Then click on "Properties". Just fill in the text field titled "Start in:" and click the "OK" button.

Chieh Cheng
Mon, 05 May 2008 22:04:25 +0000

Thx. Just went back to play this game after months and picked up this same error. Never noticed it before when I played through the first time. Bet I had the DVD in the drive.

R
Wed, 01 Oct 2008 09:35:19 +0000

Thank you for this post! I ran into this problem recently and was not able to find a fix (seemed like I couldn't find anything anywhere). I really appreciate your help!

Barleyman
Wed, 17 Mar 2010 01:32:47 +0000

I have this problem however the directory is in fact in place? wtfd?

jaxon8er
Sat, 05 Feb 2011 03:47:33 +0000

Add Comment | Related Links | TrackBack
Related Content

Did your message disappear? Read the Forums FAQ.

Related Links

Add Comment

Spam Control | * indicates required field
Your Name: *
E-mail:
Remember Me!
Comment: *
File attachment is optional. Please do not attach a file to your submission unless it is relevent.
Attach File:
(20 MB Max)
Spam Protection: * Sum of 1 + 5?
Click button only once, please!

TrackBack

Send Ping | TrackBack URL | Spam Control

No TrackBacks yet. TrackBack can be used to link this thread to your weblog, or link your weblog to this thread. In addition, TrackBack can be used as a form of remote commenting. Rather than posting the comment directly on this thread, you can posts it on your own weblog. Then have your weblog sends a TrackBack ping to the TrackBack URL, so that your post would show up here.

Messages, files, and images copyright by respective owners.


Articles | Wiki
Forums | Latest | RSS
Library | Links | News
Search | Store | Help

36 Users Online

Hacking Digital Cameras
Fun for Photographers


Amazon Associate

Copyright © 2004 - 2014. All Rights Reserved.