GearHack

: :

Add Comment | Related Links | TrackBack
Related Content

no tension in the cables

My wayne dalton garage door has an Idrive Pro. It suddenly started acting weird. After releasing the manual cable and reengaging it, it is working but it seems to drop suddenly at the end. I also notice there is no tension in the cables. All symptoms point to a broken spring or something like that, but can't see anything as the spring is hidden inside the tube. I called around, and not many people seem to work on these openers. Some of the above posts referring to bad spring function due to blown fuse. Anyone thinks a bad fuse can cause the spring to malfunction.. I am not that handy, so looking for some help.

John D.
Mon, 12 Jan 2015 18:13:04 +0300

Add Comment | Related Links | TrackBack
Related Content

Did your message disappear? Read the Forums FAQ.

Add Comment

Spam Control | * indicates required field
Your Name: *
E-mail:
Remember Me!
Comment: *
File attachment is optional. Please do not attach a file to your submission unless it is relevent.
Attach File:
(20 MB Max)
Spam Protection: * Answer of 6 - 8?
Click button only once, please!

TrackBack

Send Ping | TrackBack URL | Spam Control

No TrackBacks yet. TrackBack can be used to link this thread to your weblog, or link your weblog to this thread. In addition, TrackBack can be used as a form of remote commenting. Rather than posting the comment directly on this thread, you can posts it on your own weblog. Then have your weblog sends a TrackBack ping to the TrackBack URL, so that your post would show up here.

Messages, files, and images copyright by respective owners.


Articles | Wiki
Forums | Latest | RSS
Library | Links | News
Search | Store | Help

29 Users Online


Hacking Digital Cameras
Fun for Photographers

Amazon Associate

Copyright © 2004 - 2017. All Rights Reserved.